logo

QUINES ACTIVITATS PODREU FER A LA NOSTRA VALL?

· Pujades en globus aerostàtic.

Sortides tot l’any, entre setmana, dissabtes i diumenges.
Els vols en globus comencen a primera hora del matí. La durada del viatge sol ser entre 1h i 1h i 30 min

· Senderisme

Caminar assaborint el territori, aquest és l'objectiu del senderisme a La Garrotxa. Can Planes es trobadins d’una de les rutes d’Itinerànnia (ca.itinerannia.net). Aquí podreu planificar la vostra ruta per La Garrotxa, l’Empordà o el Ripollès.

· Visita a la Fageda d’en Jordà

La fageda d’en Jordà és una de les 26 reserves naturals del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa. És un bosc excepcionals de faigs ja que creix només a 550 metres d’altitud, en una zona plana, al costat del volcà Croscat. Aquestes condicions serien impensables sinó fos per la humitat i el drenatge que proporciona la roca volcànica.
L’itinerari per caminar per La Fageda està totalment senyalitzat i és d’uns 30 minuts.

També podreu fer una visita guiada per La Fageda, una fàbrica de productes làctics, on us acompanyaran a veure la granja, la cadena de producció, fer una degustació dels productes i visitar totes les instal·lacions.

• Visita als volcans d’Olot

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa ofereix la possiblitat de gaudir d’un excel·lent paisatge entre volcans, una àrea declarada d’Espai d’Interès Natural. També resulta interessant fer una visita al Museu dels Vocals d’Olot, situat al bell mig del Parc Nou.

________________________________________________________________________

Masia Can Planes · Can Planes s/n · 17813 Vall de Bianya
Tel. 972 29 44 78
reserves@canplanesrural.com